Irodaszerek
Legnépszerűbb termékek
Hírlevél
Fizetési megoldás
Szűrés
Címke
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Blog - hírek, érdekességek
2017.05.29 15:17

Bemutatkozik az új Canon PIXMA TS5050

A PIXMA termékcsalád belépő szintű modellje, a TS5050 minden szükséges és fontos funkcióval rendelkezik, ami elengedhetetlen a hétköznapokban.

A Canonnál mindig is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a profiknak szánt csúcskészülékek mellett mindenki számára elérhető, minőségi nyomtatókkal is jelen legyenek a piacon. A PIXMA termékcsalád belépő szintű modellje, a TS5050 minden szükséges és fontos funkcióval rendelkezik, ami elengedhetetlen a hétköznapokban - és mindezt abszolút megfizethető áron!

Kis csinos

Ami elsőre feltűnik a szemlélőnek, az a lekerekített, egyszerű, mégis szemrevaló forma. A japán cég amúgy is előszeretettel használ minimalista stílust termékeinél, és ezúttal sem hazudtolta meg magát. Az előlap közepén kapott helyet a 7,5 cm-es LCD képernyő, amivel azonnal elérhetjük a legfontosabb másolási, szkennelési és nyomtatási beállításokat. Ezen kívül alig van pár gomb - azok is olyan alapvetések, mint a Start, Stop, Enter és az OK. Tényleg, aki nem a pattintott kőkorszakból pottyant ide, első ránézésre tudni fogja, minek mi a funkciója!

Kapcsolatrendszer

Haladni kell a korral, tudják ezt a Canonék is. Manapság minden a közösségi oldalakról szól. A PIXMA TS5050-nel például közvetlenül Facebookról és Instagramról is nyomtathatunk, méghozzá speciálisan erre a célra szánt 13x13 cm-es fotópapírra. A közösségi média megszállottjai likeolni fogják ezt a lehetőséget, az biztos. Értelemszerűen nem maradhattak ki az olyan alapvető funkciók sem a nyomtatóból, mint a WiFi, a közvetlenül okostelefonról vagy tabletről történő nyomtatás, illetve az SD kártya tárhely.

A PIXMA Cloud Link szériafelszereltségnek számít a Canon nyomtatóiban, így természetesen ebből a modellből sem hiányozhat. Használatával a beszkennelt képeket azonnal fellőhetjük a felhőbe, például a Google Drive-ba, Dropboxba vagy OneDrive-ba. Azért a régimódi felhasználókra is gondoltak: Ethernet kábellel is elérhetjük a netet, és USB-n keresztül is tudunk nyomtatni. Floppy-olvasója mondjuk nincs.

Sebességmániás

A régi szép időkben az ember 2-3 napot is várt, mire előhívták a képeket a szakemberek, az expressz szolgáltatás pedig körülbelül 1 órát vett igénybe. A PIXMA TS5050 ezzel szemben 40 másodperc alatt nyomtat ki egy 10x15 cm-es szegély nélküli fotót, ami a felnőttek átlagos pislogási gyakoriságát tekintve 10 szempillantásnak felel meg. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy gyors. Nagyon! Mindezt az innovatív hátsó papíradagoló és az 5 db, színenként cserélhető nyomtató patron teszi lehetővé.

Technikai ez meg az

A nyomtató maximális felbontása 4800x1200 dpi; szkennelésnél 1200x4000-es színmélység áll rendelkezésünkre. Fekete-fehér nyomtatásnál 12,6 képet, míg színesnél 9 képet tudunk átpasszírozni a gépen egy perc alatt - az A4-es beolvasás kb. 19 másodpercet vesz igénybe. A hátsó tálca kapacitása 100 lap, a pigmentfekete patron pedig akár 2145 darab 10x15-ös fénykép nyomtatására is képes csere nélkül (ha bármely patront cserélni kell, választhatunk Canon nyomtatókhoz készült utángyártott tintapatront is). Az 5,5 kilós súlynak köszönhetően pedig akár a hónunk alá is csaphatjuk a nyomtatót!

Kövesse folyamatosan frissülő blogbejegyzéseinket és tudjon meg még többet a nyomtatók és kiegészítők világáról!

Webáruház készítés