Irodaszerek
Legnépszerűbb termékek
Hírlevél
Fizetési megoldás
Szűrés
Címke
Gyártói cikkszám
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Gyakran Ismételt Kérdések

Gy.I.K.

 

Az alábbiakban néhány olyan kérdést gyűjtöttünk össze, amely gyakran merül fel vásárlónik részéről az eredeti és utánygyártott nyomtató tonerekkel, tintapatronokkal kapcsolatban. Természetesen a kérdések alatt az ezekre adott válaszainkat is olvashatja.

 

Szállítás/átvétel:

Személyes átvétel Csepelen H-CS: 9-15, P: 9-13 óráig:

1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc 107-115. A ép. fsz. Üzlet 2.

(GPS: Csepel, Karácsony Sándor utca 5-öt érdemes beírni. )

Térkép: 

 

XXX


FOXpost automatába szállítás:

990,- Ft (ÁFÁval együtt)

Átlagos szállítási idő: 1-3 munkanap.

 


A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi, Magyarország területén.

 

Szállítási díj:

40.000,- Ft rendelés alatt  1.490,- Ft (ÁFÁval együtt)

40.000,- Ft rendeléstől  INGYENES

Átlagos szállítási idő: 1-2 munkanap.

Utánvét esetén a futárnál KÉSZPÉNZES vagy BANKKÁRTYÁS fizetés lehetséges.

 

Mi a különbség az eredeti és az utángyártott tonerek, nyomtató patronok között?

A legfontosabb, amit tisztázni kell, hogy az utángyártott termékek nem hamisítványok! Az eredeti, azaz OEM (Original Equipment Manufacturers - eredeti berendezésgyártó) jelzésű kellékanyagokat a nyomtatógyártók (HP, Canon, Epson, Brothers tb.) készítik. Az utángyártott termékeket ezzel szemben más cégek állítják elő, az eredetihez hasonló, sokszor megegyező minőségben.

 

Merjek utángyártottat venni, vagy maradjak a gyárinál?

Az utángyártott nem a bóvli szinonimája, tehát bátran merjük ajánlani. A kedvező árfekvés és a gazdag kínálat miatt rendkívül elterjedt megoldás idehaza. Kínálatunkban kizárólag minőségi utángyártott kiegészítőket talál, melyek megbízható nyomtatást garantálnak. Az eredeti kiegészítők magasabb árával a nyugalmat vásárolja meg. A toner és a patron biztosan illeszkedik a nyomatóba, és képes lesz arra a kapacitásra, amit a gyártó megadott.

 

Ugyannyit tudok nyomtatni az utángyártottal is, mint az eredetivel?

Ideális esetben igen, hiszen a toner vagy a nyomtató patron kapacitása megegyezik a gyári termékével. Kisebb-nagyobb eltérések ugyanakkor jelentkezhetnek. A gyártók által a technikai leírásokban megadott kapacitást sokszor az eredeti kellékanyaggal sem lehet elérni. A nyomtatható oldalak száma ugyanis függ a szöveg sűrűségétől és a felhasznált papír minőségétől is.

 

A legújabb típusokhoz is kapható utángyártott toner és patron?

A legújabb modellekhez általában néhány hónap után dobnak piacra kompatibilis kellékeket. A gyártóknak ennyi időre van szükségük ahhoz, hogy kifejlesszék a megfelelő alkatrészeket, festékeket.

 

Tönkreteheti a nyomtatót, ha utángyártott terméket használok?

Nem. Több országban is végeztek fogyasztóvédelmi vizsgálatokat ezzel kapcsolatban. Az eredmény minden esetben azt mutatta, hogy a nyomtatók meghibásodásának aránya nem áll összefüggésben a használt kellékanyag típusával. A toner és a patron nem befolyásolja a nyomtató egyéb alkatrészeinek működését, így kárt sem tud okozni azokban.

 

Elveszítem a garanciát a nyomtatóra, ha utángyártott kiegészítő van benne?

Sajnos igen. A legtöbb gyártó nem engedi az utángyártott kellékek használatát - a nyomtatóra ilyen esetben nem vállalnak garanciát. A nem eredeti termékek kedvező árának és a magas szervízdíjaknak köszönhetően azonban sokszor még így is gazdaságosabb az üzemeltetés.

 

Mit tegyek, ha nem tudom, milyen kellék kompatibilis a nyomatatómmal?

A nyomtató használati útmutatója tartalmazza a megfelelő kiegészítő típusának megnevezését, illetve megtalálható magán a toneren/patronon is. Webáruházunkban készüléke típusa szerint is tud keresni, így biztosan a kompatibilis kiegészítőt választhatja.

 

 

További kérdése van? Szeretne többet megtudni a Canon, Epson, vagy HP nyomtatókhoz gyártott tintapatronokról? Keressen minket elérhetőségeinken, segítünk!

Webáruház készítés