Irodaszerek
Legnépszerűbb termékek
Hírlevél
Fizetési megoldás
Szűrés
Címke
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Blog - hírek, érdekességek
2017.07.18 17:07

Egy igazi Jolly Joker nyomtató: Epson WF 5620dw

Mi van akkor, ha azt szeretnénk, hogy a nyomtatónk legyen:

Epson WF 5620dw nyomtató

 

- multifunkciós, 

- gyors, mint egy lézer,

- olcsó,

- olcsón fenntartható,

- ne fűtse a lakást / irodát,

- jól is nézzen ki?

A fenti kívánalmaknak az Epson WorkForce Pro WF-5620DWF színes tintasugaras nyomtató maradéktalanul megfelel. Csendes, gyors, és a kezelése nagyon könnyű. Újabb papírtálcákkal bővítve pedig ritkán hangzik el a mondat: "Már megint nálam fogyott ki a papír..." De bővítés nélkül is több száz lapot tartogat munkára!

A szkennelés egyszerű és kényelmes

Ugye mennyire macerás laponként beszkennelni több oldal képet, vagy dokumentumot? Kivéve, ha a készülékünk ADF funkcióval bír. Így elég egy mozdulattal a teljes paksamétát a gépbe raknunk, a szkennelést és/vagy másolást pedig automatikusan elvégzi.

A lézernyomtatók kitűnő készülékek, ez nem kérdés. Manapság már gyorsan "felébrednek". De ezzel a készülékkel nehéz versenyre kelni. Pár másodperc és nyomtat.

Speciális tinta található a készülékkel csomagolt eredeti tintapatronokban, melyek vízálló, tartós, szép nyomatokat készítenek. Ráadásul olcsón. Színenként 4000 oldalas kapacittással!

Epson tintapatronok A nyomtató kommunikál a mobillal

Ha pedig utángyártott kelléket választunk, akkor verhetetlen, szinte filléres, észrevehetetlen költség lesz a tinta.

Ezzel a készülékkel akkor sem gond a nyomtatás, ha csak pendrive-on, vagy mobileszközön van meg a fotónk, dokumentumunk: mindkét esetben direkt az eszközről indíthatjuk a nyomtatást. 

Hogy kinek ajánható a készülék?

Teljesítménye alapján kis- és közepes irodáknak, munkacsoportoknak (hálózati!).

Fenntartási költsége okán pedig akár otthonra is jó választás. Minőségi fénykép? Szakdolgozat? Házi feladat? Pár oldal dokumentum? Egyre megy. Olcsó és gyors lesz a nyomtatás.

 

Van már Epson nyomtatója és teljesen elégedett vele? Akkor nézze meg eredeti Epson tintapatron kínálatunkat, ahol biztosan talál a készülékéhez megfelelőt!

Webáruház készítés