Irodaszerek
Legnépszerűbb termékek
Hírlevél
Fizetési megoldás
Szűrés
Címke
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Blog - hírek, érdekességek
2019.01.06 11:46

2019-ben is minőség és gyorsaság. Kattintson ide!

A Fapadospatron team 2019-ben is gyors, probléma nélküli munkát ígér!

Mik a terveink? Lássuk:

Tisztelt Vásárlóink!

 

2019-ben a megszokott minőségben szolgáluk ki Önöket.

Utángyártott tonerek: a leggyakoribb márkákhoz raktárról, maximum 1 nap várakozással teljesítjük a rendeléseket. A tonerekre továbbra is 100% garanciát vállalunk! (szerencsére erre alig van szükség. :-)  ) 

Utángyártott tintapatronok: bőséges raktárkészletről dolgozunk. Amin ne lepődjenek meg, kérem: a patronokat sokszor küldjük ki vákuum csomagolásban. De doboz nélkül. Miért? A doboz drágítaná az árat. Mi pedig így gondolkozunk: ha Ön patront rendel, nem dobozt szeretne kapni. Teljeskörű garanciát vállalunk a tintapatron minőségére, így nincs szükség szépen megrajzolt dobozra. Csak a szemétben végezné...

A tintapatronok és a tonerek is mindig újak. Mi SOHA nem küldünk ki töltött, felújított terméket. Ezek minősége számunkra nem elfogadható.

Javasoljuk, gyanakodjon az olcsó termékek esetén az interneten. Hazai gyártmányú toner, vagy tintapatron? Itt arról lehet szó, hogy a használt toner és tintapatron újra lett töltve. Szakmailag: nem ajánljuk.

 

Nyomtatók: a legnagyobb gyártókkal hivatalos (!) kapcsolatban állunk. Mit jelent ez?

1. Tovább tudjuk Önöknek adni a központi akciók nyújtotta előnyöket. 

2. Nem adunk át szürke importból származó készüléket. Ha nagyon olcsó árat talál az interneten, sajnos előfordulhat, hogy ilyen termék hirdetését olvassa. Miért baj ez? Ha garanciális probléma adódik a nyomtatóval, megeshet, hogy csak külföldön javítják meg Önnek. 

Ha készüléket és kelléket együttesen szerezne be, írjon nekünk, egyedi árajánlatot adunk!

 

A kapcsolattartás:

Az email üzenetekre maximum pár órán belül (de akár perceken belül) válaszolunk. Nincs elfelejtett ügy, nincs megválaszolatlan kérdés. Szükség esetén MI telefonálunk. Keressen bátran!

 

Sikeres új esztendőt kívánok! 

Levi!

 

 

Webáruház készítés